Kies een stoftype
Kies een kleur
  • Toon meer
  • Toon minder
Kies een stijl
Kies een prijs
Kies een eigenschap

op zoek naar inspiratie?

Kijk binnen bij onze klanten


Vouwgordijnen op maat

Transparant, lichtdicht of verduisterend. Onze vouwgordijnen kunnen worden gemaakt van bijna onze hele stoffen collectie. Zo kun je eenheid van stof behouden en toch voor verschillende ramen een ander type gordijn toepassen.... lees verder

Weergave: Weergave 4 Weergave 9
Wiebe tundra
Wiebe tundra
€ 37,95 P.M.
Wiebe leem
Wiebe leem
€ 37,95 P.M.
Wiebe ocean
Wiebe ocean
€ 37,95 P.M.
Wiebe taupe
Wiebe taupe
€ 37,95 P.M.
Wiebe stone
Wiebe stone
€ 37,95 P.M.
Ties 010
Ties 010
€ 29,95 P.M.
Ties 03
Ties 03
€ 29,95 P.M.
Ties 01
Ties 01
€ 29,95 P.M.
Ties 06
Ties 06
€ 29,95 P.M.
Daan 14
Daan 14
€ 39,95 P.M.
Daan 11
Daan 11
€ 39,95 P.M.
Daan 16
Daan 16
€ 39,95 P.M.

Wat is een vouwgordijn op maat?

Een vouwgordijn wordt van onder naar boven d.m.v. gelijke segmenten opgevouwen. Je kunt, met de bedieningsketting, zelf bepalen hoever je het vouwgordijn naar beneden wil laten hangen. Aan de achterzijde van het vouwgordijn worden horizontale tunneltjes gemaakt met baleinen erin. Deze zorgen ervoor dat het vouwgordijn mooi strak opvouwt. 
Een vouwgordijn hang je meestal in de dag (in het kozijn). Het kan een mooie vervanger zijn voor gordijnen. Bijvoorbeeld als je een brede vensterbank hebt, of een koof om je verwarming en je niet wil dat je gordijnen  verder naar voren komen.
Maar ook als je het ruimtelijk wilt houden en geen zin hebt in een heel pakket gordijn is een vouwgordijn een perfecte oplossing.
 

Waar op te letten bij een vouwgordijn op maat?

Een vouwgordijn kan tot op grote breedte worden gemaakt. Hoewel we van alle stoffen vouwgordijnen kunnen maken adviseren we om voor vouwgordijnen breder dan 125cm te kiezen voor een kamerhoge stof. Met een kamerhoge stof voorkom je verticale naden in het vouwgordijn. Wel zo mooi! Ben je toch gevallen voor een breedte stof? Neem dan contact met ons op. We kunnen kijken of de stof voor je kunnen draaien of de naden gelijk te laten lopen met een eventuele kozijn verdeling in jouw raampartij.

Wanneer je een vouwgordijn helemaal omhoog hebt gevouwen blijft er altijd een pakketje stof over van ca. 25cm hoog. Goed om te weten voor als je net dat felbegeerde glas in lood hebt laten zetten....;)